Tiktok
Mobiel

Tiktok: de revelatie van de laatste jaren. Leuke weetjes en feitjes vind je in deze blog

Wil je meer views krijgen op social media, maar wil je iets anders proberen dan Snapchat of Instagram, dan is Tiktok de platform voor jou. Want populair worden op Tiktok, geeft je in een korte tijd meer Tiktok views. Tiktok is namelijk sinds eind 2016 een geduchte concurrent geworden voor Snapchat en Instagram. Tiktok kwam als eerste uit op de Chinese markt, maar binnen een mum van tijd groeide het uit tot een wereldwijde populaire speler. Waarbij de app eerst vooral jongere kinderen aantrok, lijkt Tiktok sinds dit jaar ook populairder te worden onder de 30+ mensen. In deze blog zullen er wat leuke weetjes en feitjes gegeven worden. 

Tijd

De gemiddelde gebruiker brengt minimaal 50 minuten per dag door op Tiktok. Als je die aantal minuten vermenigvuldigt door het aantal gebruikers op de populair app, wel 800 miljoen, en vervolgens ook deel door 60 minuten. Dan besteden alle gebruikers van de app zo’n 666.666.666 uur op de populair app. Voor Nederlanders geldt dat ze gemiddeld een uur per dag besteden aan Tiktok. Nu snap ik wel dat je meer Tiktok views krijgt. 

Muziek

Het succes van Lil Nas X’s Old Town Road is voor een grotendeels te danken aan de Tiktok community. Wist je trouwens ook dat je tegenwoordig een speciale Tiktok playlist kan vinden op Spotify? Het platform is dus aardig bepalend geworden voor opkomende artiesten. Wil je dus populair worden op Tiktok en meer Tiktok views willen en je kan een beetje zingen? Grijp dan zeker je kans. 

Populair

Iedereen doet er alles aan om populair te worden op Tiktok. Begin je pas net met Tiktok, maar wil je ook populair worden? Het is je vast al opgevallen dat mensen vooral #foryou toevoegen aan hun eerste Tiktok berichten. Hiermee hopen de mensen natuurlijk om meer bekendheid te krijgen op het platform. Dit komt namelijk doordat Tiktok ‘for you’ als eerst pagina aan gebruikers laat zien als gebruikers de app openen.