Telfort Alles in 1
Alles in 1 pakket

Telfort Alles in 1

Het Telfort alles in 1 pakket. Internet, bellen en televisie in een kwaliteit die je gewend bent, alleen dan ook nog eens een keer supervoordelig.

Zo ontvang je bijvoorbeeld met het Telfort alles in 1 pakket ruim 65 zenders, waarvan diverse in HD kwaliteit. Daarnaast kan je nog meer televisie beleving krijgen, als je een extra zenderpakket kiest, die dagelijks aan en uit zijn te zetten.

En met de interactieve televisie van het Telfort alles in 1 pakket, kan je ook tv kijken op laptop, smartphone of computer.

Bovendien kan je naar uitzending gemist kijken, en kan je live televisie pauzeren. Eén druk op de knop om te pauzeren, en verder kijken wanneer jou dat uitkomt.

En heb je het begin van een programma gemist? Met Begin gemist, dat deel uitmaakt van het Telfort alles in 1 pakket, kan je direct bij het begin van een programma beginnen met kijken, zodat je echt helemaal niets meer mist.

Internet in het Telfort a´lles in 1 pakket

In het Telfort alles in 1 pakket zit natuurlijk ook snel internet. De standaard snelheid is 30 Mb/s, maar voor een paar euro per maand kan je dit uitbreiden naar 50 Mb/s. Online Video’s kijken, downloaden en online gamen stotteren dan ook nooit meer.

Bovendien behoort natuurlijk ook voordelig thuis bellen naar vast en mobiel tot het Telfort alles in 1 pakket, waarmee je binnen Nederland naar vaste en mobiele nummers kunt bellen voor 9 cent per minuut, plus een starttarief van 9 cent.

En als je onbeperkt wilt bellen naar vaste en mobiele nummers, dan kan je onbeperkt bellen aanzetten, voor maar 15 euro per maand.

Dat wil dus zeggen dat je nooit meer extra kosten hebt voor bellen naar vaste en mobiele nummers in Nederland.

Het Telfort alles in 1 pakket is natuurlijk ook nog eens erg aantrekkelijk geprijsd, en je betaald iedere maand hetzelfde lage bedrag.