Tele2 alles in 1
Alles in 1 pakket

Tele2 alles in 1

Het Tele2 alles in 1 pakket is, net als bij enkele andere aanbieders, een alles in 1 pakket dat je geheel naar je eigen wensen kunt samenstellen, en vooral aangepast op datgene dat voor jou belangrijk is.

Wil je liever sneller surfen? Of zijn veel televisiekanalen belangrijk voor je? Of toch liever veel meer kunnen bellen dan snel surfen of veel televisiekanalen?

Het Tele2 alles in 1 pakket maakt het mogelijk.

Vanzelfsprekend kan je bij Tele2 ook kiezen voor een standaard alles in 1 pakket, dat verkrijgbaar is in twee varianten, waaruit je ook kunt kiezen voor datgene dat voor jou het meest belangrijk is.

Internet Light. Bellen en TV.

  • Internetsnelheid tot 20Mb/s.
  • Meer dan 80 televisiekanalen en radiozenders.
  • Bellen zonder vaste kosten.
  • De eerste drie maanden voor een lager tarief.

Internet Basis. Bellen en TV.

  • Internetsnelheid tot 40Mb/s.
  • Meer dan 80 televisiekanalen en radiozenders.
  • Bellen zonder vaste kosten.
  • De eerste drie maanden voor een lager tarief.

Dit zijn natuurlijk twee standaard alles in 1 pakketten, die je kunt uitbreiden. Bijvoorbeeld met extra televisiekanalane en extra functionaliteiten.

Zo kan je ook bij het Tele2 alles in 1 pakket het aantal televisiekanalen, en Tele2 biedt interactieve TV aan in het alles in 1 pakket met 47 TV-kanalen, uitbreiden met bijvoorbeeld extra filmkanalen, sportzenders of zenders voor de familie.

Maar je kunt Internet bijvoorbeeld ook uitbreiden met extra veiligheid, en bij de TV kan je bijvoorbeeld ook voor opname en pauze kiezen, waardoor je tijdens de film rustig een drankje kunt inschenken.

Ook het bellen dat in het Tele2 alles in 1 pakket zit, kan je uitbreiden. Bijvoorbeeld met een belbundel voor onbeperkt bellen binnen Nederland, en / of een belbundel voor onbeperkt bellen naar het buitenland.

Het Tele2 alles in 1 pakket biedt je dan ook heel veel vrijheid, en je kunt precies datgene kiezen dat voor jou het beste of het voordeligste is.