Online.nl Alles in 1
Alles in 1 pakket

Online.nl Alles in 1

Het Online.nl alles in 1 pakket. Kijk wanneer je wilt, en waar je wilt. Je krijgt in het Online.nl alles in 1 pakket tenminste 60 televisiezenders met interactieve TV, erg snel internet tot maar liefst 100 Mb/s, en bellen zoals jij dat graag wilt. En dat alles ook nog eens voor een goedkoop tarief.

Je kiest voor het Online.nl alles in 1 pakket bijvoorbeeld omdat je op verschillende apparaten online wilt zijn. Het internet is razendsnel, en daarbij kan je zelf kiezen hoe snel, van 30 Mb/s toit 100 Mb/s. Voor deze laatste snelheid moet je wel glasvezel ter beschikking hebben.

En natuurlijk is dit inclusief een draadloos modem, en maak je gebruik van een betrouwbaar en stabiel netwerk. Dus surfen zonder dat de verbinding gaat stotteren, of de stream die je kijkt blijft hangen.

Interactieve TV in het Online.nl alles in 1 pakket

Als je kiest voor het Online.nl alles in 1 pakket met interactieve TV, wil dat zeggen dat je op alle apparaten interactief kunt kijken. En dat in de beste beeldkwaliteit en geluidskwaliteit, en dat door je hele huis, met de Online.nl TV app, video on demand, programma gemist, en, tenminste als je dat wilt, nog veel meer. Want je kunt vanzelfsprekend ook extra televisiezenders bijboeken. Bijvoorbeeld omdat je voetbal live wilt kijken, of nog meer films wilt kunnen kijken.

En vanzelfsprekend kan je met het Online.nl alles in 1 pakket ook voordelig bellen, met Hallo Nederland, Hallo Europa, Hallo Wereld, of Hallo Nederland Mobiel.

Bellen zoals jij dat wilt, tegen lage kosten of een vast bedrag per maand, want naast de lage kosten die standaard in het Online.nl alles in 1 pakket zit, kan je dit uitbreiden met belbundels die je zelf wilt gaan gebruiken. En dan worden de kosten nog lager dan bij de standaard lage kosten per minuut.

Het Online.nl alles in 1 pakket kan je dus samenstellen geheel naar jouw wensen, zodat je precies kunt surfen zoals jij dat wilt, TV kunt kijken zoals jij dat wilt, en kunt bellen zoals jij dat wilt.