Alles-in-één pakket in Nederland zeer populair
Alles in 1 pakket

Alles-in-één pakket in Nederland zeer populair

Sinds 2007 zijn de alles in een pakketten op de markt in Nederland. Bij de introductie van deze pakketten werden de voordelen nog niet echt gezien door de consument. Hierdoor verliep de introductie van de pakketten wat moeizaam. Inmiddels is deze situatie compleet veranderd. Zo heeft nu ruim 60% van alle Nederlanders een alles in 1 pakket afgesloten en is de verwachting dat dit percentage de komende jaren alleen maar doorgroeit. Als we het alles in 1 pakket ook vergelijken met de traditionele manier van het afsluiten van internet, telefonie en televisie heeft het alles in 1 pakket ook veel voordelen t.o.v. de traditionele mogelijkheden. Hieronder zullen we deze uitlichten:

Voordelen van Alles-in-één

1) Aanspreekpunt: Een belangrijk voordeel van een alles in een pakket t.o.v. losse abonnementen is natuurlijk dat je bij eventuele problemen maar één contactpersoon hebt en je dus enorm snel kunt schakelen en problemen op kunt lossen.

2) Kostenvoordeel: op het moment dat je een alles in 1 pakket afsluit zal je het waarschijnlijk al door hebben, je bespaart met het afsluiten hiervan veel geld. Omdat je nu alle diensten: televisie, telefonie en internet onderbrengt bij één provider is het voor de provider mogelijk om een korting te bieden. Zij verkopen namelijk in één keer nu drie verschillende abonnementen waardoor zij dus veel meer gaan omzetten en als dank hiervoor kunnen zij korting aanbieden.

Met het oog op de toekomst kan dit kostenvoordeel alleen maar groter worden. We zullen je uitleggen waarom: veel trendwatchers voorspellen dat het alles in 1 pakket alleen nog maar groter en groter wordt. Zo kun je straks ook SIM only abonnementen en prepaid simkaarten bij dezelfde provider afsluiten en dus binnen jouw pakket combineren. Omdat je dan nóg meer diensten afneemt, kan de korting ook alleen nog maar groter worden.

Doe dus absoluut je voordeel met de mogelijkheid van het alles in 1 pakket op de markt! Bij vragen kun je ons altijd mailen, we helpen je graag verder om te zorgen dat je de beste keuze maakt op het gebied van alles in 1!

Veiligheid internet

Een goed alles in een pakket, met daarin een snelle internetverbinding, is echter niet het enige dat steeds belangrijker wordt.

Ook wordt de veiligheid steeds belangrijker, en natuurlijk het feit dat je soms ook series en film uit het buitenland wilt kijken.

Daarvoor kun je een zogeheten VPN aanschaffen, wat eigenlijk meer een abonnement is op een veilige verbinding, of de mogelijkheid om in bijvoorbeeld Amerika naar series te kijken bij de Amerikaanse zenders, of bijvoorbeeld via Netflix.

Als het ware wordt de verbinding dan ineens alsof je in de Verenigde Staten woont.

Wat is VPN precies? Dat is natuurlijk een wat langer verhaal. Maar het is een stuk veiliger dan zomaar te surfen, en nog makkelijk ook.