Alles in 1 pakket

Alles in 1 pakket met glasvezel vergelijken

Zoek jij een alles-in-1 pakket met de hoogste snelheid en de beste kwaliteit? Dan kun je vandaag de dag eigenlijk niet om een alles in 1 pakket met glasvezel heen. Met glasvezel maak je namelijk een keuze voor de toekomst. We zijn met steeds meer apparaten verbonden met het internet, en we gebruiken het internet steeds intensiever.

Een typische situatie in een Nederlands gezin anno 2020: Iemand streamt een film in 4K op Netflix, een ander kijkt een programma terug via uitzending gemist, en weer een ander speelt een online multiplayer game. Dit vergt nogal wat van de internetverbinding. Zeker wanneer straks ook andere huishoudelijke apparaten als koelkasten en wasmachines verbonden zijn met het internet, kan dit voor problemen zorgen.

Glasvezel is de toekomst

Glasvezel maakt gebruik van extreem dunne glasvezelkabels. Deze kunnen informatie versturen met de snelheid van het licht. Om die reden zijn enorme internetsnelheden mogelijk. Vandaag de dag zijn er al pakketten met een snelheid van 1000 Mb/s. Doordat het glasvezelnetwerk een open netwerk is, heb je de keuze uit verschillende providers. Het voordeel hiervan is weer dat de prijzen niet extreem hoog liggen. Weten of glasvezel bij jou beschikbaar is? Check de glasvezel postcodecheck en ontdek de mogelijkheden. Alles in 1 in Zwolle is bijvoorbeeld uitstekend beschikbaar terwijl dat in Amsterdam in sommige wijken een stuk minder is.

Internet abonnement met glasvezel afsluiten

Is glasvezel beschikbaar in jouw postcodegebied? Met de glasvezel vergelijker vind je snel en eenvoudig een pakket dat past bij jouw wensen. Hoe werkt het vergelijken precies? Hieronder een handig stappenplan.

  1. Kies die diensten die je in jouw alles-in-1 pakket wilt. Internet, TV en/of Bellen zijn de opties. Tegenwoordig kun je ook steeds vaker jouw mobiele abonnement toevoegen wat resulteert in een 4-in-1 abonnement (quadplay)
  2. Kies de gewenste downloadsnelheid. Pas op dat je niet onnodig teveel betaalt voor een enorm snelle verbinding die je niet nodig hebt. 100 Mb/s is snel genoeg voor een gezin met 4 personen die gewoon lekker wil internetten, TV-kijken en films wil streamen
  3. Kies optioneel voor specifieke TV-zenders. Veel providers bieden bijvoorbeeld gratis FOX Sports in een alles in 1 abonnement met glasvezel.
  4. Kies eventueel voor bellen. Vaak is vaste telefonie gratis, en betaal je rond de 10 cent per minuut
  5. Heb je een interessante aanbieding gevonden? Dankzij de overstapservice kun je tegenwoordig heel eenvoudig overstappen. De nieuwe internet provider regelt dan al het papierwerk.